De Transplantoux Classic is er terug na 2 jaar afwezigheid door 1 of ander virus dat ons kleine Belgenlandje in de greep heeft gehouden.

Op 3 september 2022 organiseert Transplantoux de 7de editie van de Transplantoux Classic, een fiets- en wandelhappening voor iedereen, met tochten voor elk niveau. Transplantoux wil zo mensen na een transplantatie steunen en aanmoedigen om samen  te bewegen en te sporten. De tocht start in De Waerde, Zonhoven en gaat doorheen het prachtige Haspengouw.

De Transplantoux Classic brengt op één dag iedereen die orgaandonatie een warm hart toedraagt samen. Deze fietshappening is er voor iedereen, getransplanteerden of niet-getransplanteerden, van de recreatieve tot de zeer geoefende fietser, voor gezinnen en kinderen.

Deelnemers kunnen kiezen uit fietstochten van 25, 55, 77, 90, 121 en 145 km langs een perfect bewegwijzerd parcours. Uitgebreide bevoorrading en technische assistentie op het parcours wordt voorzien. Voor de wandelaars worden 4 afstanden voorzien. En animatie, een hapje en een drankje bij aankomst zorgen voor een mooie afsluiter.

Wees er bij. Tot 3 september !

Praktisch:

Transplantoux Classic
Zaterdag 3 september 2022
De Waerde, Waardstraat 63, 3520 Zonhoven

Start fietstochten
25 | 55 | 77 | 90 km tussen 7u30 en 11u
121 | 145 km tussen 7u30 en 9u30

Start wandelingen
3 | 6 | 12 | 14 km tussen 7u30 en 11u

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.