Transplantoux Classic

De Transplantoux Classic springt in het oog!

Op 1 september 2018 organiseert Transplantoux de 5de editie van de Transplantoux Classic, een fietshappening voor iedereen, met tochten voor elk niveau. Transplantoux wil zo mensen na een transplantatie steunen en aanmoedigen om samen  te bewegen en te sporten. De tocht start in Kiewit, Hasselt en gaat doorheen het prachtige Haspengouw.

De Transplantoux Classic brengt op één dag iedereen die orgaandonatie een warm hart toedraagt samen. Deze fietshappening is er voor iedereen, getransplanteerden of niet-getransplanteerden, van de recreatieve tot de zeer geoefende fietser, voor gezinnen en kinderen.

Deelnemers kunnen kiezen uit tochten van 25, 60, 95 en 155 km langs een perfect bewegwijzerd parcours. Uitgebreide bevoorrading en technische assistentie op het parcours wordt voorzien. En animatie bij aankomst zorgt voor een mooie afsluiter.

Wees er bij. Tot 1 september!

Praktisch:

Transplantoux Classic
Zaterdag 1 september 2018

Sporthal Kiewit, Tulpinstraat 42, 3500 Hasselt

Start fietstochten
25 I 60 I 95 km tussen 7u30 en 11u
155 km tussen 7u30 en 9u30

Start wandelingen
4 I 8 I 12 km tussen 7u30 en 11u

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *